Lancom stelt nieuwe Benelux-manager aan

Dit artikel delen:

Seth van der Meer

De Duitse netwerkspecialist Lancom Systems stelt de Nederlander Seth van der Meer aan als country manager voor de Benelux-regio. In die rol is hij verantwoordelijk voor alle verkoopactiviteiten in de regio. Hiermee wil Lancom zijn internationale verkooporganisatie verbeteren. Van der Meer volgt Michel Woudstra op, die intern de overstap naar het internationale distributiemanagement maakt.

Seth van der Meer (42) beschikt over ruim vijftien jaar verkoopervaring in de ict-sector. Hij komt over van Balabit, waar hij verantwoordelijk was voor de opbouw van de verkoopkanalen. Daarvoor was hij channel-verantwoordelijke in de Benelux-regio bij de Britse securityspecialist Sophos.

Als Benelux-manager versterkt Van der Meer het internationale verkoopteam van Lancom vanuit Rotterdam. Hij moet nieuwe kanaalpartners werven. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor het beheer van bestaande resellers in de Benelux. Hij rapporteert aan Ralf Haubrich, vice president global channels.

In zijn vrije tijd speelt Van der Meer piano. In de zomer is hij actief op zijn wakeboard en in de winter op zijn snowboard. Verder vervult hij één keer per jaar de rol van chauffeur voor gehandicapte scholieren, die mee mogen rijden in zijn Corvette Stingray uit 1965.

Lancom

Lancom Systems, opgericht in 2002, heeft zo’n 270 medewerkers in dienst. Het grootste gedeelte hiervan werkt op het hoofdkantoor in Würselen, in de buurt van Aken. Het bedrijf heeft in de afgelopen periode zijn internationale verkooporganisatie geherpositioneerd en een wereldwijde partnerprogramma (LANcommunity) geïntroduceerd. Dit met het doel om internationale stappen te maken. De focus ligt op de ontwikkeling van kanaalpartners in de Benelux, Oostenrijk en Zwitserland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-01-09T14:37:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.