Retinq levert cpm-oplossing van Sigma Conso

Sigma Conso, leverancier van critical path method (cpm)-software en -diensten en RetinQ, specialist in de integratie van financiële informatie, controlling en rapporteringsprocessen, kondigen een partnership aan voor de implementatie van de cpm-oplossingen van Sigma Conso in de Benelux.

Het partnership laat RetinQ toe om de oplossingen van Sigma Conso voor consolidatie en managementrapportage, intercompany reconciliatie, budgettering, planning, forecasting en IFRS te implementeren en te integreren. Sigma Conso heeft nu zo’n driehonderd internationale klanten in de Benelux. De steun van RetinQ zal Sigma Conso helpen ‘om nog beter te kunnen antwoorden op de toegenomen vraag van groepen die hun financiële processen wensen te optimaliseren’, klinkt het in een persbericht.

‘Onze missie is om de processen van groepsrapportering en planning professionals te vereenvoudigen’, zegt Dominique Galloy, managing director van Sigma Conso. ‘Sigma Conso helpt momenteel reeds meer dan zeshonderd internationale groepen in Europa, Azië en Afrika met de aangepaste cpm-oplossingen. We zijn steeds op zoek naar nieuwe partners die de nodige business expertise hebben en gekend zijn voor hun goede reputatie in cpm. Ik ben er dan ook van overtuigd dat RetinQ een fit is voor Sigma Conso.’

Sigma Conso kende een snelle expansie door zijn aanwezigheid in de grote financiële centra van Europa, Afrika en Azië. De groep heeft kantoren te Brussel, Luxemburg, Parijs, Amsterdam, Agrate Brianza (Milaan), Lissabon, Barcelona, Madrid, Singapore, Jakarta en Kuala Lumpur en is aanwezig in andere steden via een partnernetwerk. RetinQ heeft kantoren in België en in Nederland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-03-02T11:19:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.