Nasreen Husain treedt toe tot Commvault Belux

Contract ondertekenen

Commvault, specialist in zakelijke oplossingen voor back-up en herstel, archivering en cloud, heeft Nasreen Husain aangesteld als partner business manager Belux. De versterking komt er kort nadat Commvault de channelfocus aanzienlijk heeft aangescherpt en het productportfolio vereenvoudigde.

Met de komst van Nasreen Husain krijgt de nieuwe Commvault-strategie nu ook in België en Luxemburg een gezicht. Husain heeft ruim dertien jaar ervaring in de it-industrie en werkte bij onder andere Azlan (nu Tech Data) en Comparex. Meest recent was ze bij Veeam aan de slag als marketing manager Belux.

‘Het is een mooi moment om bij Commvault aan boord te komen’, zegt ze over haar aanstelling. ‘De aandacht voor het kanaal is groter dan ooit en er gebeurt veel. Ik wil graag mijn steentje bijdragen om de mogelijkheden die Commvault biedt nog meer top of mind te krijgen bij de partners.’

Commvault kondigde begin augustus een aanzienlijke uitbreiding aan van de middelen en het channel team dat ter beschikking staat. Zo werd Scott Strubel benoemd tot worldwide head of channels, komen er additionele ontwikkelingsfondsen beschikbaar en is er sterk ingezet op de ‘partner portal’. Daarnaast is het productaanbod van Commvault herzien en vereenvoudigd. Het nieuwe aanbod is terugbracht van meer dan twintig producten tot vier oplossingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-09-24T15:07:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.