Arrow en HyTrust tekenen distributieovereenkomst

Dit artikel delen:
Contract ondertekenen

Arrow Electronics heeft een distributieovereenkomst aangekondigd met HyTrust, een leverancier van workload security-oplossingen voor multi-cloud-infrastructuren. De overeenkomst is van toepassing op de Benelux en zo goed als heel Europa.

Arrow zal ook optreden als aggregator bij het leveren van HyTrust-oplossingen aan cloud en managed service providers, waardoor zij 'as-a-service'-diensten kunnen creëren. De oplossingen van HyTrust omvatten workload-encryptie en software-defined datacenterbeveiliging. Daarmee kunnen organisaties controles instellen op basis van policies en dit voor elk onderdeel van hun infrastructuur. Het Hytrust Cloud Security Policy Framework biedt mogelijkheden voor een volledig databeveiligingsprogramma, waaronder encryptie en sleutelbeheer, data geo-fencing, data discovery en -classificatie, toegangscontrole, forensic logging en het handhaven van compliance.

‘HyTrust is enthousiast om met Arrow samen te werken en onze voetafdruk in belangrijke Europese markten te vergroten. Hun leiderschap in de var-, system integrator, en csp-gemeenschappen in Europa zal ons helpen bij het aangaan van samenwerkingsverbanden met de toonaangevende resellers van VMware- en cloud-oplossingen’, zegt Patrick Conte van HyTrust.

Arrow heeft meer dan driehonderd verkoopfaciliteiten en 45 distributiecentra die meer dan tachtig landen bedienen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-11-06T14:36:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.