Nieuwe channeldirecteur EMEA bij Bitdefender

Dit artikel delen:

Bitdefender heeft Christian Stanford naar voren geschoven als director EMEA Channels. Zijn taak is de opmars van de leverancier van cybersecurity-oplossingen in de zakelijke markt kracht bij te zetten en de banden met partners aan te halen.

Stanford brengt meer twintig jaar ervaring in de securitymarkt met zich mee. De 45-jarige Brit geeft sturing aan de consolidatie van channel-activiteiten van Bitdefender en gaat de channel-programma’s in de EMEA-regio optimaliseren. Stanford rapporteert aan Joe Sykora, vicepresident Global Sales & Channels.

'Ik kijk ernaar uit ons partnernetwerk in EMEA uit te breiden en methoden en strategieën te ontwikkelen om de groei van partners in goede banen te leiden’, aldus Stanford.

Bitfender heeft de afgelopen vijf jaar zijn omzet verdriedubbeld en het medewerkersbestand verdrievoudigd tot ruim 1.600. De groei van de digitale economie zet bedrijven aan om over te stappen naar cloud-gebaseerde businessmodellen en zet hen onder druk om de time-to-market te verkorten. Volgens Bitfender werkt dit een aardverschuiving binnen ondernemingen in de hand; it-afdelingen ruilen hun controlerende rol in voor die van een interne dienstverlener die ondersteuning biedt voor zakelijke initiatieven.

Stanford was hiervoor werkzaam in managementfuncties bij Citrix Systems, McAfee en Check Point Software.

Over Bitdefender

Bitdefender is een speler in cybersecurity die meer dan vijfhonderd miljoen systemen beschermt in meer dan 150 landen. Sinds 2001 ontwikkelt Bitdefender beveiligingsproducten voor huizen, mobiele gebruikers, alsmede voor bedrijven en hun netwerken, apparaten, datacenters en cloud-infrastructuur. Bitdefender is naar zeggen ingebed in bijna veertig procent van alle beveiligingsoplossingen wereldwijd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-02-06T13:12:00.000Z Cees Visser


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.