T-Systems neemt Microsoft Azure op in portfolio

T-Mobile-dochter T-Systems biedt vanaf nu managed cloud-diensten aan voor Microsoft Azure-omgevingen. De ict-dienstverlener neemt zo de gehele veelal complexe en kritische cloudoperatie uit handen van klanten.

Met het nieuwe aanbod van T-Systems worden bijvoorbeeld gebruiksrechten en andere benodigde standaarden vastgesteld samen met de klanten. Daarmee kunnen organisaties snel en makkelijk een beroep doen op benodigde capaciteit via de support van T-Systems. Ze hoeven zich niet langer zorgen te maken over allerlei veiligheids- en compliance-maatregelen en besparen ze tijd en geld.

De nieuwe dienst is bedoeld voor zowel bestaande klanten als bedrijven en instellingen die voor het eerst kennismaken met het Azure-platform. Klanten krijgen een continu inzicht in de gebruikte applicaties en de kosten en capaciteit. Er kan gezocht worden op gebruikte capaciteit, op specifieke werkgroepen of er kan op verschillende manieren inzage gekregen worden in het gebruik van het Azure-abonnement.

T-Systems biedt dit abonnement wereldwijd aan. Zo hebben klanten overal toegang tot hun applicaties en gegevens. T-Systems verhuisde afgelopen jaar nog het gehele SAP-landschap van Zuellig Pharma in Singapore naar Microsoft Azure.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-04-30T14:46:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.