Kappa Data neemt distributie Ozoos over

Ook worden de producten van Sophos aan het productportfolio toegevoegd

Dit artikel delen:

Distributeur Kappa Data, bekend als distributeur van netwerk- en securityproducten, heeft de distributieactiviteiten van zijn sectorgenoot Ozoos overgenomen. Tegelijkertijd worden de producten van Sophos aan het productportfolio toegevoegd.

Met deze overname versterkt Kappa Data haar positie in Franstalig België en Luxemburg, twee markten waar Ozoos sterk staat. Buiten het feit dat klanten hun factuur van Kappa Data zullen ontvangen, zal er voor de rest niet veel veranderen, zegt het bedrijf. Kappa Data honoreert alle commerciële condities die Ozoos heeft afgesproken.

Ter ondersteuning van de activiteiten die het van Ozoos overneemt, trekt Kappa Data ook Dirk Cipido als business development manager aan, die binnen Kappa Data verantwoordelijk wordt voor de ontwikkeling van de nieuwe Sophos-productlijn. Tanguy Derriks, directeur van Ozoos, zal Kappa Data ondersteunen in de uitbouw van technische expertise en het opzetten van een Sophos Authorized Training Center binnen Kappa Data.

Door de samenwerking met Kappa Data kan Ozoos zich concentreren op de uitbouw van Veezo, de virtual security officer, die het als eigen product gelanceerd heeft op de markt, alsook met het leveren van consultancy services, audits en trainingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-04-30T17:08:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.