Kappa Data neemt distributie Ozoos over

Ook worden de producten van Sophos aan het productportfolio toegevoegd

Dit artikel delen:

Distributeur Kappa Data, bekend als distributeur van netwerk- en securityproducten, heeft de distributieactiviteiten van zijn sectorgenoot Ozoos overgenomen. Tegelijkertijd worden de producten van Sophos aan het productportfolio toegevoegd.

Met deze overname versterkt Kappa Data haar positie in Franstalig België en Luxemburg, twee markten waar Ozoos sterk staat. Buiten het feit dat klanten hun factuur van Kappa Data zullen ontvangen, zal er voor de rest niet veel veranderen, zegt het bedrijf. Kappa Data honoreert alle commerciële condities die Ozoos heeft afgesproken.

Ter ondersteuning van de activiteiten die het van Ozoos overneemt, trekt Kappa Data ook Dirk Cipido als business development manager aan, die binnen Kappa Data verantwoordelijk wordt voor de ontwikkeling van de nieuwe Sophos-productlijn. Tanguy Derriks, directeur van Ozoos, zal Kappa Data ondersteunen in de uitbouw van technische expertise en het opzetten van een Sophos Authorized Training Center binnen Kappa Data.

Door de samenwerking met Kappa Data kan Ozoos zich concentreren op de uitbouw van Veezo, de virtual security officer, die het als eigen product gelanceerd heeft op de markt, alsook met het leveren van consultancy services, audits en trainingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-04-30T17:08:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.