Hans Maatkamp volgt Kees van Kempen op bij Distology

Dit artikel delen:
Manager

De Britse distributeur Distology, gespecialiseerd in cybersecurity- en cloudtechnologie, heeft Hans Maatkamp aangesteld als managing director voor de Benelux. In die rol volgt hij Kees van Kempen op, die de afgelopen jaren de basis heeft gelegd voor de Benelux-vestiging.

De ervaren Maatkamp komt over van Arrow ECS, waar hij sensor business development manager binnen de divisie Net/Sec was. Daarvoor was hij werkzaam bij Techaccess en E92plus. Bij Distology is het zijn taak de groeiambities in de Benelux-markt gestalte te geven en het partnernetwerk verder uit te bouwen.

Kees van Kempen heeft net een jaar aan het hoofd van Distology Benelux gestaan. Hij had eerder leidinggevende functies bij Tech Data, Ingram Micro en Arrow. Hij installeerde het eerste Benelux-bureau in Eindhoven, dat nu naar Schiphol-Rijk verhuist.

Distology verdeelt OKTA, Kenna Security, Keeper, Portnox, Workplace, ObserveIT, Yubico, Celestix en CurrentWare.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-12T10:41:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.