Commvault komt met nieuw partnerprogramma

samenwerking

Back-up- en archivingspecialist Commvault heeft een nieuw, mondiaal partnerprogramma opgezet. Dit moet het eenvoudiger en lucratiever maken voor partners om zaken met Commvault te doen, zegt het bedrijf.

Het nieuwe Partner Advantage-programma moet partners helpen om sneller nieuwe klanten binnen te halen, nieuwe omzetstromen aan te boren en nieuwe deals in de wacht te slepen. Ook het financiële plaatje is opgekrikt: er zijn meer financiële voordelen met meer kortingen, hogere eindejaarsuitkeringen (op basis van flexibelere voorwaarden), meer financieringsmogelijkheden en meer voordelen op het gebied van dealregistratie.

Commvault wil de partnerervaring ook verbeteren door eenvoudiger toegang te bieden tot training, verkoopondersteuning, marketingmateriaal en real-time ondersteuning. Het partnerprogramma biedt daarnaast eenvoudigere offertemogelijkheden en registratie, bescherming van deals en de mogelijkheid om een hoger partnerniveau te bereiken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-16T15:50:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.