Liferay en Everis richten pijlen op Benelux

benelux

Everis, onderdeel van NTT Data, breidt met de opening van een kantoor in Nederland zijn it-diensten en outsourcing-aanbod uit naar de Benelux. De Spaanse it-dienstverlener is al sinds 2010 een partner van Liferay, specialist in open source cms-oplossingen.

Everis leverde met Liferay al projecten op in onder meer Spanje, het Verenigd Koninkrijk en Latijns-Amerika voor banken en verzekeraars, telecom, zorg en gezondheid, de gezondheidszorg, productie en overheid.

‘Het is bemoedigend om te zien dat ervaren Liferay-partners hun expertise en vaardigheden inbrengen in gebieden zoals de Benelux’, zegt Ruud Kluivers, general manager Liferay Benelux. ‘Een van de vragen die mogelijke klanten mij altijd stellen is: wie zijn je partners en hoeveel zijn er in de Benelux? Ik ben erg blij dat Everis nu een officiële partner is in de Benelux, ik heb er alle vertrouwen in dat zowel onze huidige als toekomstige klanten van deze stap zullen profiteren.’

Vorig jaar draaide Everis een omzet van 1,43 miljard euro. Het bedrijf heeft 24.500 medewerkers in achttien landen. De oplossingen van Liferay worden onder meer gebruikt door Siemens, Carrefour, Fujitsu en Hema.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-07-22T14:26:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.