Hans ten Hove is verkoopdirecteur bij Datto

Dit artikel delen:
Datto sales director northern europe

Datto, leverancier van dataprotectie-oplossingen via managed service providers (MSP’s), stelt Hans ten Hove (52) aan als sales director Noord-Europa. Ten Hove brengt ruime internationale management- en saleservaring mee, die hij heeft opgedaan bij grote bedrijven in de telecom- en it-industrie.

Hans ten Hove heeft de afgelopen dertig jaar meerdere functies op board- en managementniveau vervuld en heeft ervaring in het internationaal helpen groeien van grote technologiebedrijven. Hij bekleedde onder meer topfuncties bij Vodafone Global Enterprise Benelux, Exact Software, IPsoft en T-Systems in Duitsland. Daarnaast is hij veelvuldig betrokken geweest bij startups en scale-ups.

In zijn nieuwe functie geeft Ten Hove leiding aan de verkoopactiviteiten van Datto in de Benelux en Nordics, een naadloze overgang na de interim-rol als strategieconsultant bij Datto, die hij twee maanden vervulde. Hij zal zich richten op het versnellen van Datto’s groei in Noord-Europa. Datto groeide sterk in Europa, maar de data protection- en back-up-specialist ziet nog meer kansen om de groei in deze markt verder te versnellen. Ten Hove geeft aan dat de sleutel voor het bereiken van dit resultaat ligt in strategische groei en innovatie van dienstverlening aan de managed service provider (MSP).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-10-03T12:17:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.