VMware zet partners in de bloemetjes

VMware Belux heeft zijn Partner Awards uitgereikt tijdens een gala-avond in Kampenhout. In totaal werden zeven partners beloond met een VMware Partner Award. Zij hebben zich het voorbije jaar als partner op een bijzondere manier kunnen onderscheiden.

Eerder dit jaar maakte VMware zeven categorieën bekend waarin het awards zou uitreiken, met telkens een viertal genomineerden. Vervolgens selecteerde het Benelux channel-team van VMware in elke categorie een winnaar op basis van onder meer de impact op de eindklant, de mate van innovatie en breedte portfolio, en de inzet van het team.

De ‘Most Promising VMware Partner of the Year’ gaat naar Agisko. De ‘VMware Innovator of the Year’-prijs is voor ITQ. ‘Best VMware Partner Success Story’ werd binnengehaald door NTT Luxembourg. De ‘Most Committed VMware Partner of the Year’-prijs wordt gedeeld door ITQ en Agisko.

Sven Vanasch (Realdolmen) is de ‘VMware Partner Personality of the Year’. De ‘Most Innovative VMware Cloud Partner of the Year’ is voor EBRC en de ‘Best VMware Cloud Partner of the Year’ ten slotte mag op conto van NRB worden bijgeschreven.

‘Onze partners zijn een essentiële schakel in de succesvolle groeistrategie van VMware. Dat bewijzen de resultaten in België en Luxemburg al jaren. Ik kijk dan ook telkens met bewondering naar de innovatieve projecten die deze intensieve samenwerking elk jaar opleveren’, zegt Kenneth del Rio van Heese, senior manager business partners & alliances Benelux van VMware. ‘We zijn dan ook verheugd dat we op dit evenement alle partners waarmee we samenwerken mogen verwelkomen. En dat we de partners die vaak net dat extraatje hebben gedaan, hier in de bloemen kunnen zetten.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-02-21T10:48:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.