Infinigate biedt A10 Networks aan in de Benelux

Dit artikel delen:
Security

Ict-distributeur Infinigate gaat het complete portfolio van de Amerikaanse netwerkbeveiliger A10 Networks in België en Nederland als value added- distributeur aanbieden. Het gaat onder meer om A10 Networks oplossingen voor service providers en carriers, zoals convergent firewalls, load-balancers, ddos-bescherming, ssl-decryptie en inzicht en management-oplossingen.

Stephen Dallas, regio vicepresident verkoop bij A10 Networks, vertelt dat hij een Europese partner zocht die de Amerikaanse organisatie kan helpen met onze sales, marketing en technische trainingen. ‘Daarnaast is het voor ons van groot belang dat deze actieve partner ons ook ondersteunt in het optekenen van nieuwe resellers voor ons Affinity Partner programma.’ Die partner vond A10 Networks in Infinigate.

Raymond van Kasteel, directeur bij Infinigate Benelux, laat weten dat de organisatie uit Gorinchem geïnvesteerd heeft in kennis en kunde van A10 Networks, zodat het zijn resellers optimaal kan ondersteunen.

‘De toevoeging van A10 Networks tot ons product portfolio heeft een positief gevolg voor alle partijen van Infinigate, A10 Networks, reseller tot en met de eindgebruiker’, vervolgt Van Kasteel. ‘Wij kunnen hiermee nog beter inspelen op de huidige uitdagingen in de ict-security-markt. De mogelijkheden met A10 Networks liggen op het gebied van 5G-oplossingen, ip en telecom beveiliging en oplossingen voor datacenters.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-02-28T09:31:00.000Z Suzanne Martens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.