Arxus mag zich Azure Expert noemen

Het Belgische Arxus, een managed cloud service provider binnen de Cronos Groep, heeft het Microsoft Azure Expert MSP (Managed Service Provider)-certificaat behaald. Daarmee vervoegt Arxus een selecte groep van een veertigtal bedrijven wereldwijd dat zich als de top van alle Azure-experts mag beschouwen.

Microsoft definieert een Azure Expert MSP als een partner die differentiatie op de markt kan leveren en de volledige reikwijdte van alle Azure-services beheerst, zoals cloud-infrastructuur, iot-services, applicatiemigratie, applicatieoptimalisatie en dergelijke. Daarnaast moet een Azure Expert MSP ook toegevoegde waarde kunnen leveren op vlak van proactieve monitoring, automatisering en beheer van Azure-omgevingen van klanten. Arxus voldeed tijdens een externe audit aan alle vereisten van dit programma en mag zich dus vanaf nu Azure Expert MSP noemen.

‘We zijn enorm trots dat we ons Microsoft Azure Expert Managed Service Provider mogen noemen en dat we nu deel uitmaken van een select groepje van Azure-experts’, zegt Erlend Schenkels, managing partner bij Arxus. ‘Het is een bewijs van onze diepgaande Microsoft-expertise en -capaciteiten en het toont klanten en potentiële klanten ook dat wij de lokale partij bij uitstek zijn wat Microsoft Azure betreft.’

De Cronos Groep, waarvan Arxus deel uitmaakt, is één van de weinige Belgische partners waarmee Microsoft een exclusieve 'multi-year data center agreement' heeft. Die overeenkomst werd enkele weken geleden getekend. Met de aanduiding tot Azure Expert MSP wordt deze miljoenendeal nog concreter. Arxus, en bij uitbreiding de Cronos Groep, hebben vanaf nu een bevoorrechte relatie met Microsoft, krijgen vroegtijdige toegang tot nieuwe oplossingen en services op Azure, bevoorrechte toegang tot experts en support en ondersteuning van Microsoft bij grote complexe projecten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-03-20T11:37:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.