Paul de Goede wordt channel manager Cohesity Benelux

Cohesity heeft Paul de Goede benoemd tot nieuwe channel manager voor de Benelux. Cohesity maakt software die bedrijven in staat stelt om back-ups te maken, te beheren en waarde uit hun data te halen in on-premises, cloud en edge-omgevingen.

De Goede zal voornamelijk samenwerken met lokale kanaaldistributie- en resellerpartners om oplossingen voor databeheer te leveren aan onder andere Tech Data in de Benelux en resellers zoals Data Management Professional (DMP), Proact, Computacenter en Dovilo. Hij volgt Robert Jan Dullaart op, die naar Veeam vertrekt.

De Goede was voordien aan de slag bij Palo Alto Networks, maar begon zijn carrière bij Getronics in 1988. Daarna ging het richting systeemintegrator Netcomm, waar hij de verkoop voor het bedrijf leidde. De Goede begon een eigen bedrijf, Fibronics, tot hij door Cisco werd gepolst om de aanwezigheid van het bedrijf in Noord-Europese kanalen en distributie te helpen vestigen, een rol die hij zeven jaar lang heeft vervuld. Hij ruilde begin deze eeuw Cisco in voor Juniper Networks (als senior channel manager) en belandde dan bij Palo Alto Networks.

Hoog op lijstje

"Datamanagement voor Europese bedrijven wordt opnieuw gedefinieerd"

‘Als je de belangrijkste problemen van bedrijven met hun it-omgeving bekijkt, dan staan data in silo’s en de beschikbaarheid van data voor apps en services, hoog op het lijstje, samen met de goed gekende kwesties van cybersecurity en gegevensbescherming’, zegt De Goede. ‘Cohesity helpt al deze problemen - en nog veel meer - op te lossen met zijn technologie. Ik heb de snelle invoering van Cohesity in Europa uit de eerste hand gezien, omdat het datamanagement voor Europese bedrijven opnieuw wordt gedefinieerd. Het bedrijf is snel om te innoveren en deze uitdagingen te beantwoorden. Ik ben blij dat ik in deze opwindende tijd bij hen terechtkom.’

Naast zijn carrière in de it, is De Goede overigens ook medeoprichter van Goodmans Gin. Deze gin wordt algemeen erkend als een van de beste ter wereld.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Sponsored content 

HPE information Governance solutions: controle over uw data

Door datagroei, hogere gebruikerseisen en regelgeving wordt datamanagement een steeds grotere uitdaging. En dat terwijl uw bedrijfsdata ook uw waardevolste bezit is. Met de flexibele, modulaire datamanagement-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise neemt u het heft in handen en haalt u bruikbare inzichten uit uw data tegen zo laag mogelijke kosten. 

Ontdek in deze whitepaper hoe u Information Governance proactief aanpakt met maximaal voordeel en minimale kosten.

Lees hier verder.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-04-07T16:55:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.