StorTrec gaat support leveren aan Tech Data-klanten

Tech Data-dochter Global Computing Components (GCC) heeft een pan-Europese overeenkomst gesloten met supportspecialist StorTrec. Channelpartners kunnen op die manier diensten en support aanbieden bij hun opslagproducten.

StorTrec biedt opties voor diensten en support op locatie voor whitebox-servers en opslagproducten van leveranciers als Intel en Supermicro. Het nieuwe aanbod maakt deel uit van een reeks diensten die Tech Data beschikbaar heeft voor resellers.  

‘Gegevens zijn een essentiële troef van bedrijven en het is daarom belangrijker dan ooit dat opslagplatforms, waar de gegevens en applicaties worden gehost, betrouwbaar zijn en goed worden onderhouden’, zegt Hugo Graça van GCC. ‘StorTrec is specialist in support voor opslag en biedt uitstekende diensten, die de resellers van Tech Data nu ook aan hun eigen klanten kunnen aanbieden.’

StorTrec biedt een helpdesk en levert support op locatie, technische training voor technisch personeel in de externe dienst, en installatie- en integratiediensten. De services kunnen ook worden aangepast aan de specifieke behoeften van de klant. Dankzij deze overeenkomst kunnen resellers al deze diensten opnemen in hun offertes voor opslagoplossingen. Een aantal StorTrec-diensten is beschikbaar voor klanten van Tech Data via InTouch, zodat deze eenvoudig aan elke offerte kunnen worden toegevoegd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-06-11T15:53:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.