PTC breidt samenwerking met Rockwell en Microsoft uit

autofabriek

PTC en Rockwell Automation hebben vandaag ‘Factory Insights as a Service’ gelanceerd, een cloudoplossing waarmee fabrikanten hun digitalisering kunnen versnellen en opschalen. De nieuwe dienst werd gepresenteerd tijdens het LiveWorx 2020-event van PTC.

Factory Insights as a Service (FIaaS) betekent een stevige intensivering van de samenwerking tussen Rockwell Automation, Microsoft en PTC op het gebied van industriële IoT. De oplossing biedt onder meer real-time monitoring van productieprestaties en de monitoring en aansturing van installaties. Ook het verbinden van productie-units en digitale en verbeterde werkinstructies maken er deel van uit.

Er wordt gebruikgemaakt van zowel technologieën van PTC (ThingWorx, Kepware en Vuforia) als van Microsoft (Azure IoT Hub en Azure IoT Edge). Op die manier kunnen fabrikanten snel individuele productielocaties met elkaar verbinden en projecten over het hele bedrijfsnetwerk implementeren.

PTC schat dat fabrikanten met FIaaS hun ontwikkeltijd en -kosten met 90 procent kunnen terugdringen en hun digitale transformatie 90 procent sneller kunnen doorvoeren. ‘Factory Insights as a Service stelt onze industriёle klanten in staat om de digitale transformatie slimmer en versneld te realiseren’, zegt Jim Heppelmann, ceo van PTC. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-06-12T14:11:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.