VMware vult Partner Connect-programma aan

containers

VMware kondigt een nieuwe aanvulling op zijn Partner Connect-programma aan, met de nieuwe VMware Cloud Native Master Services Competency (MSC). Dit is de eerste competentie die gerelateerd is aan het VMware Tanzu-portfolio.

De Cloud Native MSC is de eerste Master Services Competency die uitgebracht wordt na VMware’s aankondiging van het Partner Connect-programma in maart van dit jaar. Het helpt partners een Kubernetes-platform te laten ontwerpen met technologieën van het cloud native ecosysteem, voor een continue levering van applicaties. De nieuwe competentie is vooral bedoeld om partners te erkennen die gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld Kubernetes-operaties en DevOps.

Het gebruik van containers, microdiensten en api's is nu wijdverbreid en vereist dat organisaties nieuwe methoden voor het bouwen van applicaties omarmen. Uit onderzoek van Dimensional Research blijkt dat bijna zes op de tien ondernemingen die Kubernetes beheren, dit al doen in de productie. Partners die deze principes omarmen, kunnen hun klanten hierin begeleiden en initiatieven voor het moderniseren van applicaties versnellen, zegt VMware.

De Cloud Native MSC bouwt voort op de basistrainingen en certificeringen die begin 2019 zijn geïntroduceerd en biedt partners de mogelijkheid om VMware Tanzu-platformdiensten aan te bieden en te leveren aan klanten. Het valideert inzicht in de concepten van Kubernetes en omvat het kernaanbod van het VMware Tanzu portfolio, inclusief VMware Tanzu Kubernetes Grid en VMware Tanzu Mission Control.

Eerder dit jaar kondigde VMware de beschikbaarheid aan van vSphere 7 met Kubernetes, met ondersteuning voor virtuele machines en containers te ondersteunen. Er is grote vraag naar Kubernetes-oplossingen, stelt het bedrijf. Partners die het Cloud Native MSC bereiken zullen dus heel wat vSphere-klanten kunnen helpen bij het exploiteren van het platform.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-07-23T16:17:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.