Equinix wordt Google Cloud Premier Partner

Cloudeducatie

De Amerikaanse netwerkleverancier en datacenterbeheerde Equinix kondigt aan dat het een Google Cloud Premier Partner is geworden. Dankzij deze samenwerking kunnen klanten gemakkelijker belangrijke workloads verbinden en verplaatsen naar de Google Cloud.

Equinix biedt directe interconnectiediensten voor bedrijven die in verschillende landen actief zijn. Het zal zijn eigen Equinix Cloud Exchange Fabric combineren met Google Cloud Interconnect en Equinix Smartkey met Google Cloud External Key Manager. Die laatste oplossing biedt klanten veilige services voor opslag, encryptie en tokens. Het ondersteunt ook governance- en compliance-eisen voor edge-diensten, dicht bij cloud- en telecomproviders.

Equinix is al sinds 2014 een Cloud Partner van Google en host momenteel ruim een derde van alle toegangspoorten naar Google Cloud. ‘De Premier Partner-certificering van Equinix onderstreept onze langdurige samenwerking met Google Cloud en de sleutelrol die we nu spelen in het centrum van de ‘cloud first’-wereld’, zegt Royce Thomas, topman van Equinix. ‘Door real-time, flexibele en schaalbare connectiviteit met Google Cloud te bieden aan klanten, partners en leveranciers, bieden we kritieke oplossingen voor digitale ondernemingen die de kracht van de cloud willen benutten. Dit is een belangrijke prioriteit voor ons.’

Equinix heeft zijn hoofdkwartier in Redwood, Californië en draaide vorig jaar een omzet van ruim 5,5 miljard dollar. Het beheert meer dan 210 datacenters wereldwijd en biedt connectiemogelijkheden naar alle grote cloud-aanbieders.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-10T13:52:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.