Sentia is nu ook Google cloud-partner

Clouddienstverlener Sentia mag zich voortaan Google cloud-partner noemen. Sentia was al een van de weinige msp's in Europa die zowel Amazon Web Services Managed Service Provider is als Microsoft Azure Expert Managed Service Provider. Daar komt nu de Google-certificering bij.

De keuze voor Google Cloud komt voort uit een groeiende vraag vanuit de markt, die Google als een serieus alternatief voor AWS en Microsoft Azure beschouwt, zegt Sentia. Ook meer en meer bedrijven maken van multicloud een prioriteit. Sentia ziet ook dat steeds meer ondernemingen hun complete applicatielandschap naar de cloud migreren, waar dat eerder slechts één of enkele applicaties waren.  

‘Het partnership met Google stelt ons in staat klanten nog beter te begeleiden bij de volgende stap in hun cloudreis', zegt Mirco Wienen, cto van Sentia. ‘We kunnen klanten nu vanuit de volledige breedte van de markt van dienst zijn, en zo elke klant de juiste publieke cloud – of meerdere publieke clouds – bieden voor hun bedrijfskritische applicaties.’

Sentia

Sentia levert managed cloud-services aan klanten in Noordwest-Europa. Het bedrijf is met meer dan vijfhonderd medewerkers actief in Nederland, België en Denemarken. Sentia ontwikkelt, bouwt en beheert cloudoplossingen en -diensten voor bedrijfskritische applicaties.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-08-20T14:02:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.