Kappa Data tekent distributiecontract met Pozyx

Deal handen schudden overname

Netwerkdistributeur Kappa Data versterkt zijn iot-portfolio met de ultra-widebandproducten van Pozyx. De twee bedrijven hebben een distributiecontract ondertekend voor de Benelux.

Pozyx is een specialist op het gebied van accurate indoor positionering, gebaseerd op ultra-wideband (uwb)-technologie. Sinds 2015 worden de producten van het Gentse bedrijf gebruikt door meer dan vierduizend klanten in tachtig landen om personen en objecten te lokaliseren.

Met Kappa Data tekent Pozyx zijn eerste distributeur op voor de Benelux, Kappa Data zal voor Pozyx instaan voor de sales en marketing met als doel een sterk reseller landschap te creëren maar zal tevens een sterke toegevoegde waarde leveren waartoe trainingen, site surveys en installaties behoren.

Met Pozyx breidt Kappa Data zijn iot-verhaal verder uit: naast oplossingen gebaseerd op bluetooth low energy kan het bedrijf nu ook oplossingen op gebied van uwb aanbieden, waardoor het de totale markt voor positioneringsoplossingen bereikt.

Yves Ghys, chief commercial officer Pozyx: ‘De exclusieve Benelux-samenwerking met Kappa Data is een perfecte invulling van onze globale groeistrategie. Een value added distributeur met een sterk partnernetwerk laat ons toe om Pozyx-klanten nog beter te informeren, te adviseren en op te volgen.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-09-03T10:58:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.