Microsoft en Adobe op virtuele Benelux-beurs Also

Cloud computing

Distributeur Also houdt zijn tweede virtuele beurs van het jaar op woensdag 28 oktober in België en op donderdag 29 oktober 2020 in Nederland. De focus van Spotlight, zoals het evenement wordt genoemd, zal liggen op cloud en oplossingen.

Het evenement, dat volledig op Microsoft Teams wordt ingericht, zal bestaan uit webinars, paneldiscussies en gesprekken met experts. Er zijn zelfs plannen voor een ‘schoonheidswedstrijd’ waarbij kleinere isv's de mogelijkheid krijgen om hun apps te presenteren aan de bezoekers in een vijf minuten durende elevator pitch.

Bedrijven zoals Microsoft en Adobe maar ook lokale isv's nemen deel aan het event. Spotlight biedt informatie over een brede rist onderwerpen. Van de Also cloud marketplace voor software-apps over iot-producten tot technologieën als streaming, gaming en cybersecurity. Deelname is gratis en staat open voor alle leden van de ict-industrie die zich op voorhand registreren. Voor België kan dat via deze website, Nederlanders melden zich hier aan.

De van oorsprong Zwitserse Also-groep is actief in 23 Europese landen en draait een omzet van bijna elf miljard euro. Het bedrijf heeft zo’n vierduizend medewerkers. De belangrijkste aandeelhouder is de Duitse, familiale investeringsmaatschappij Droege Group.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-09-17T16:32:00.000Z Frederic Petitjean