Ingram Micro BeLux ruilt Citrix in voor Awingu

Partners handen

Ingram Micro BeLux en Awingu versterken hun bestaande relatie en activiteiten op de BeLux markt. Voor 2021 stopt Ingram Micro de samenwerking met Citrix en maakt het een duidelijke keuze voor Awingu in het ‘End User Computing’- en ‘Unified Workspace’-domein.

Awingu biedt zowel kmo’s als grote bedrijven een veilige werkplek die beschikbaar is in eender welke browser, eender waar en op eender welk toestel. Awingu aggregeert Windows en Linux applicaties of desktops, intranetapplicaties en documenten in een online werkplek. Ingram Micro Europa is al sinds 2015 distributeur voor Awingu. De stijgende vraag naar oplossingen voor werken vanop afstand vertaalde zich in een groei voor Awingu doorheen gans Europa, Azië en de US. Zo wist Awingu in 2020 haar omzet te verdrievoudigen.

‘Awingu heeft één van de modernste workspace-oplossingen in de markt en heeft een offering die ook veel beter afgestemd is op de Belgische markt dan die van meer traditionele spelers. Zowel qua eenvoud, prijs als de veiligheid verslaan ze probleemloos andere workspace-vendoren. Ingram Micro biedt ook white-labelled services aan om oplossingen zoals Citrix feilloos om te zetten naar Awingu’, zegt Christophe Defrance, managing director Ingram Micro BeLux.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-01-26T17:06:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.