Eurosys breidt cloud-aanbod uit met Awingu

cloud computing

EuroSys Business heeft een partnership afgesloten met Awingu voor het vermarkten van Awingu’s workspace aggregator-diensten. Via deze diensten krijgen gebruikers toegang tot de it-omgeving van de organisatie, bijvoorbeeld tot bedrijfsapplicaties en gegevens.

Met de producten van Awingu kunnen gebruikers (samen)werken met elk toestel dat over een html 5-browser beschikt, of ze zich nu op kantoor, onderweg of thuis bevinden. It-administrators moeten geen software of bedrijfsapplicaties op hun toestel installeren, en de hele it-omgeving blijft beveiligd en wordt centraal beheerd.

EuroSys koos voor Awingu als online platform om een veilige toegang tot het eigen datacenter te voorzien, maar ook als interface naar Amazon en Microsoft Azure. Zo kan om het even welke toepassing van een bedrijf beschikbaar gemaakt kan worden tegen een vaste kost per gebruiker per maand. 

Eurosys biedt al verschillende andere cloud-diensten aan, G Suite van Google, Office 365 en Azure van Microsoft, datacenter oplossingen op maat, Teamleader CRM, Amazon diensten en Digital Signage. Volgens commercieel directeur Mark Aerts, spelen ze dan ook een cruciale rol in de digitale transformatie van bedrijven. ‘We willen als it-partner die volledige oplossingen levert aan bedrijven, een zo complete mogelijk aanbod van clouddiensten kunnen aanbieden. De workspace aggregator diensten van Awingu passen perfect binnen dit plaatje en bieden een uitstekende oplossing voor bedrijven die hun medewerkers altijd en overal op een veilige manier willen laten samenwerken.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-03-15T10:33:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.