Talentsoft haalt vijftig miljoen dollar op

Groeikapitaal

Het Franse Talentsoft heeft in een nieuwe investeringsronde vijftig miljoen dollar opgehaald bij Goldman Sachs, BPI en Francisco Partners. Talentsoft bouwt cloudgebaseerde software voor personeelszaken, maar wil evolueren naar een iPaaS-model.

Het nieuwe kapitaal zal ingezet worden om de internationale groei van het bedrijf te versnellen en om te investeren in datamanagement op het vlak van human resources (hr). Talentsoft wil op termijn ook afstappen van het SaaS-model en overgaan naar een open model voor integratie met externe applicaties (iPaaS, integrated Platform as a Service). Het bedrijf wil zo evolueren naar een soort hr-marktplaats.

De investering behoort in 2018 tot de tien grootste financieringsronden in Europa voor bedrijfssoftware. De software van Talentsoft wordt in 130 landen gebruikt en is in 27 talen beschikbaar.

‘Deze financieringsronde markeert een nieuwe fase in de geschiedenis van Talentsoft en we zijn trots dat we worden ondersteund door deze toonaangevende venture capital bedrijven’, zegt ceo Jean-Stéphane Arcis. ‘Onze bestaande partners, Bpifrance en Goldman Sachs, en de nieuwe investeerder Francisco Partners, tonen een sterk vertrouwen in wat we doen. We willen nog een stap verder gaan door met ons nieuwe iPaaS-programma het eerste HR Tech-platform in Europa te worden.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-01-14T10:16:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.