Microsoft-partner Felton levert iaas aan Stamhuis

IaaS

Winkelverbouwer Stamhuis, met vestigingen in Utrecht en Antwerpen, kiest voor de komende vier jaar voor een iaas-cloudoplossing van Felton ICT uit Hilversum. Het bedrijf wil hiermee van een on-premise it-omgeving volledig overgaan naar een multi-cloudoplossing. Stamhuis kiest voor de Felton Cloud, ondersteund door Microsoft Office 365. De waarde van het contract wordt niet gecommuniceerd.

Als Microsoft Technologie-partner heeft Felton in samenspraak met Stamhuis de solution-architectuur van Stamhuis ontworpen en geïmplementeerd. Hierbij is volgens de architecten een synergie ontstaan tussen de Felton Cloud, de Microsoft Public Cloud en de digitale werkplekken van Stamhuis. De twee partijen werken al zo’n vijftien jaar samen, dit contract is onlangs nogmaals verlengd met vier jaar.

Stamhuis en Felton

Stamhuis is een winkelverbouwer met in totaal acht vestigingen in Nederland en België. Het bedrijf claimt jaarlijks zo’n 1.200 projecten te verzorgen met ruim driehonderd medewerkers. Stamhuis zet virtual reality in om eerst virtueel en dan pas fysiek te bouwen.

Felton is een ict-dienstverlener die zich met name richt op organisaties binnen de gezondheidszorg, finance, bouw en zakelijke dienstverlener. Het bedrijf focust hierbij op cloud, security en outsourcing. Felton is opgericht in 2003 en gevestigd in Hilversum.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-05-27T10:14:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.