Cognizant neemt New Signature over

Microsoft cloud

De Amerikaanse it-consultant Cognizant neemt het eveneens Amerikaanse New Signature over. New Signature helpt ondernemingen bij het opzetten van projecten in Microsoft’s publieke clouddiensten. De overname wordt naar verwachting in het derde kwartaal van 2020 afgerond. Financiële details zijn niet bekendgemaakt.

De overname van New Signature breidt de adviesdiensten van Cognizant’s hyperscale clouddiensten uit en vormt een nieuwe groep binnen het bedrijf die zich richt op de cloudoplossingen van Microsoft. New Signature richt zich uitsluitend op Microsoft-technologieën: Azure, Microsoft 365 en Dynamics 365. Na de overname worden de ruim vijfhonderd werknemers van New Signature (die zich vooral in de V.S., Canada en Groot-Brittannië bevinden) onderdeel van de nieuwe Microsoft Business-groep binnen Cognizant.

New Signature werkt voor een verscheiden rooster van klanten. Het bedrijf was onder meer betrokken bij een cloudmigratie-project voor Virgin Atlantic, een iot-project voor Hershey en een oplossing voor de Britse National Health Services waarbij alle defibrillatoren in Groot-Brittannië in kaart werden gebracht.

‘De snelheid waarmee de cloud wordt ingevoerd, blijft toenemen in alle sectoren, met de cloudoplossingen van Microsoft als een van de favoriete technologieën om bedrijven te helpen transformeren en te versterken’, zegt Greg Hyttenrauch, president van Cognizant digital systems and technology. ‘Het verwerven van New Signature zal onze cloud first -capaciteiten verrijken en een aanvulling vormen op onze sterke punten als Microsoft-partner. We kijken er naar uit om New Signature te verwelkomen in de Cognizant familie.’

New Signature is al de vijfde cloud-gerelateerde overname die Cognizant dit jaar doet.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-07-29T07:47:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.