Devoteam neemt Belgische Fourcast over

Cloud

De van oorsprong Franse ict-dienstverlener Devoteam neemt de Belgische Google Cloud-partner Fourcast over. Devoteam wil op die manier zijn positie op het gebied van Google Cloud in Europa versterken, met name in het Verenigd Koninkrijk, Nederland en België, markten waar Fourcast aanwezig is.

Devoteam lanceerde acht jaar geleden al een strategisch partnership met Google en wil dat graag verder uitbreiden met de overname van het in 2014 opgerichte Fourcast. Die laatste bedient ondertussen zo’n tweehonderdvijftig klanten.

Devoteam en Fourcast zullen zich focussen op hun gemeenschappelijke expertises, zoals projecten op het gebied van modernisering van de it-infrastructuur, slimme analyse, modernisering van applicaties en productiviteit en samenwerking.

Bert Schaap, senior vice president bij Devoteam en country manager voor Nederland en het Verenigd Koninkrijk, is enthousiast over de overname van Fourcast. Hij verwacht flink te kunnen groeien in de Benelux en het Verenigd Koninkrijk. 'Samen met onze nieuwe, gepassioneerde collega’s van Fourcast kunnen we nog meer klanten helpen de voordelen van het Google Cloud-portfolio te ervaren.’

Devoteam kreeg recent nog de Google Cloud Reseller of the Year-award voor de EMEA-regio en heeft zo’n driehonderd Google-experts in dienst. Die beheren om en bij de tweeduizend accounts.

Hoeveel geld Devoteam voor Fourcast op tafel legt, is niet bekendgemaakt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-09-08T14:55:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.