Progress Software neemt Kemp Technologies over

Het Amerikaanse Progress Software neemt het eveneens Amerikaans Kemp Technologies over. Die maakt load balancing-oplossingen die het netwerk- en cloudverkeer optimaliseren. Progress betaalt 258 miljoen dollar voor het bedrijf.

Kemp werd opgericht in 2000 en heeft zijn hoofdkwartier in New York. In het Ierse Limerick bevindt zich de Europese vestiging. Sinds 2019 is het bedrijf eigendom van het investeringsfonds Mill Point Capital. Hun bekendste product, Kemp Loadmaster, is gebouwd op een eigen ontwikkeld platform waardoor het in ongeveer alle mogelijke omgevingen kan draaien. Zo is het beschikbaar via Azure, in AWS en VMware Vcloud Air.

‘Bedrijven erkennen nu meer dan ooit dat hun applicaties altijd beschikbaar en performant moeten zijn’, zegt Yogesh Gupta, ceo van Progress. ‘De Kemp-producten beantwoorden aan deze behoefte en vormen een aanvulling op onze portfolio van producten voor het ontwikkelen, implementeren en beheren van applicaties met veel impact."

Progress is bekend van zijn producten Sitefinity (een contentmanagementsysteem dat op Azure draait) en NativeChat waarmee snel en gemakkelijk chatbots zijn te implementeren in websites en applicaties.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-09-28T10:35:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.