Infosys gaat cloud-omgeving Bpost beschermen

De Indische ict-consultant Infosys gaat cybersecuritydiensten leveren aan Bpost. Infosys beveiligt de cloud-omgevingen van Bpost op Azure en AWS en zal daarvoor samenwerken met het Amerikaanse Palo Alto Networks.

Bpost zal in de samenwerking gebruik kunnen maken van Infosys’ Cyber Next-platform. Dat zorgt voor monitoring, threat intelligence en analytics inzake de cloud-operaties van Bpost. Ook in detectie op endpoints en threat response is voorzien. Voor dat laatste wordt een beroep gedaan op Palo Alto Networks' Cortex Xsoar-technologie. Deze beschikt over geautomatiseerde response-scenario’s en voorspelling via ai om gelijkaardige incidenten in de toekomst te voorkomen.

Bpost heeft ongeveer 36.000 werknemers in dienst en draaide vorig jaar een omzet van ruim 4,3 miljard euro. De Belgische staat is nog altijd de meerderheidsaandeelhouder van het bedrijf.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-09-14T11:32:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.