Tech Data gaat Google Glass verdelen in Europa

Tech Data is aangesteld als officiële distributiepartner voor de Google Glass Enterprise Edition 2 in Europa. Dankzij de overeenkomst krijgen partners van Tech Data in de hele regio de beschikking over deze slimme bril om oplossingen te ontwikkelen.

De Glass Enterprise Edition 2 is bedoeld voor professionele klanten en is de opvolger van de Google Glass. Het apparaat wordt aangedreven door een Qualcomm XR1-processor en drie gigabyte werkgeheugen. Het opslaggeheugen omvat 32 gigabyte. De bril heeft wifi en bluetooth aan boord en een accu van 820 mAh. De projectiemodule (die voor een oog zit) heeft een resolutie van 640 op 360 pixels en de bril biedt spraakassistentie. 

Onder meer de retail, productie, gezondheidszorg en logistiek worden door Tech Data als typische sectoren genoemd waar de bril interessant is. Het apparaat maakt tweewegcommunicatie, just-in-time-training en probleemoplossing mogelijk dankzij de ‘zie wat ik zie’-functionaliteit.

Glass werkt met verschillende softwareoplossingen die worden gekozen op basis van het gebruiksscenario. Met zijn softwareportfolio en Software Store-platform helpt Tech Data partners om maatoplossingen te ontwikkelen die zijn toegespitst op de specifieke behoeften van hun eindklanten. 

‘De Glass Enterprise Edition 2 is een baanbrekend product waarmee praktijkgerichte professionals tijdens hun werk in realtime kunnen communiceren, samenwerken en leren’, zegt Luc van Huystee van Tech Data. ‘We zijn enthousiast over deze uitbreiding op onze portfolio wearables en helpen Google graag met de lancering van dit product in de Europese sectoren voor ict.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-11-25T10:43:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.