Cegeka neemt Oostenrijkse Solutions Factory over

Dit artikel delen:
samenwerking

De Belgische it-integrator Cegeka heeft het Oostenrijks Solutions Factory ingelijfd, specialist in het implementeren van Microsoft Dynamics 365. De overname maakt deel uit van een grotere internationaliseringsstrategie die zich onder meer richt op de DACH-regio (Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland).

De samenwerking tussen Cegeka en Solutions Factory zorgt voor de toegang tot nieuwe klanten, verbreedt Cegeka's expertise en tilt het bedrijf naar een nieuw niveau, zo klinkt het in een persbericht.

‘Solutions Factory heeft de afgelopen vijftien jaar een mooi parcours afgelegd, waar Cegeka op kan voortbouwen’, zegt Arno Visser, coo business solutions bij Cegeka. ‘De meeste medewerkers van Solutions Factory hebben ook meer dan tien jaar gespecialiseerde vakkennis, wat ons zeker competitief voordeel oplevert. Maar bovenal delen ze de waarden van Cegeka om vanuit een diepe kennis van de business van de klant op zoek te gaan naar innovatieve oplossingen die ook echt business value genereren.’

Solutions Factory’s expertise in Microsoft Dynamics 365 vult die van Cegeka Oostenrijk in Microsoft Dynamics NAV aan, zodat Cegeka nu ondersteuning kan bieden voor de volledige Microsoft Dynamics suite. ‘We zijn blij dat we deel van Cegeka kunnen uitmaken. Dat creëert extra kansen voor onze bestaande en nieuwe klanten. We blijven doorgaan met hen lokaal te dienen en tegelijkertijd kunnen ze ook voordeel halen uit een uitgebreid portfolio van erp-gerelateerde diensten, producten en technologieën’, zegt Manuel Möser, ceo van Solutions Factory.

Bij Cegeka werken nu zo’n vierduizend mensen, het bedrijf zette vorig jaar 440 miljoen euro om, een stijging van 6 procent ten opzichte van 2016.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-09-28T11:29:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.