Juniper ondersteunt SONiC-platform

Router netwerk kabels

Netwerkspecialist Juniper Networks gaat in zijn netwerkproducten native integratie bieden met Software for Open Networking in the Cloud (SONiC). Deze oplossing is ontwikkeld door de Open Compute Project (OCP) Foundation, opgericht door Microsoft.

Het in 2016 door Microsoft geïntroduceerde SONiC is een oplossing voor het gebruik en beheer van netwerkswitches. Dit platform wordt ondersteund door een ecosysteem van hardware- en softwarepartners en maakt het mogelijk switches en softwarecomponenten vanaf een centrale locatie te beheren. Cloudproviders doen dankzij deze ingebouwde integratie een beroep op een vereenvoudigd en geautomatiseerd platform voor het beheer van switches, aangevuld met routeringsfunctionaliteit en innovaties op het gebied van telemetrie.

Door deze onderdelen op een open manier te programmeren, zijn ze sneller en flexibeler te integreren. De modulaire architectuur van SONiC scheidt ook netwerkcomponenten en software en biedt zo keuzevrijheid.

‘Bij Juniper Networks begrijpen we hoe belangrijk open programmeerbaarheid voor onze klanten is’, zegt chief product officer Manoj Leelanivas. ‘Dit valt reeds terug te zien in de ondersteuning die we bieden voor OpenConfig, Open/R en P4. Het is ons een genoegen om bekend te maken dat we deze ondersteuning nu hebben uitgebreid met native integratie van de netwerkoplossingen van Juniper met SONiC. Dit biedt bedrijven met hyperscale datacenters een alternatieve datacenterarchitectuur.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-03-20T09:30:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.