Infradata wint miljoenencontract bij Belnet

kabels patch

Voor de ondersteuning en uitbreiding van zijn netwerkinfrastructuur heeft Belnet een contract afgesloten met de netwerk- en securityintegrator Infradata. Het contract dat het Belgische internetknooppunt en onderzoeks- en onderwijsnetwerk op tafel heeft gelegd, is dertien miljoen euro waard.

Infradata kwam als beste uit de bus van een Europese aanbesteding. De raamovereenkomst heeft een looptijd van vijf jaar. In deze periode is Infradata verantwoordelijk voor het onderhoud van de bestaande en toekomstige optische en ip-netwerkinfrastructuur van Belnet, de levering van aanvullende apparatuur en de bijbehorende dienstverlening.

In de raamovereenkomst fungeert Belnet als inkoopcentrale voor andere, aanbestedende organisaties die aangesloten zijn (bijvoorbeeld scholen en overheidsinstellingen). Op basis van deze overeenkomst kunnen zij dan latere opdrachten aan Infradata gunnen. Het contract kan daardoor in waarde oplopen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-04-21T09:30:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.