Micropole aan de slag met data innovation

Innovatie

Micropole Belgium versterkt zijn expertise in business analytics met de clouddiensten van Amazon Web Services (AWS). Zo sluit het nauwer aan bij de data innovation communities en is er interactie met de actoren binnen dat domein. De hoofdbedoeling is klanten nauwgerichtere oplossingen te bieden bij hun datavalorisatie in het kader van hun digitale transformatie.

Innovatie van dataverwerking evolueert razendsnel. De motor hiervan zijn steeds beter uitgewerkte technologieën en de onvermijdelijke digitale en sociale gebruikservaringen. In die data addicted samenleving kiest Micropole Belgium ervoor om een volledig aanbod te ontwikkelen rond data innovation en domeinen die hieruit voortvloeien: het internet-of-things, uberisering van de samenleving, m-commer, et cetera.

Om aan deze nieuwe uitdagingen tegemoet te komen werkt Micropole Belgium nu samen met Philippe Van Impe. Hij is founding partner bij The Brussels Data Science Community, de belangrijkste community van experts op het vlak van data en business in België. De samenwerking beoogt de kloof te dichten tussen business-gerelateerde opportuniteiten voor datavalorisatie, theoretische concepten en de beschikbare technologieën. Dat wil het bereiken door uitwisselingen, opleidingen en projecten zoals ‘Data for Good’.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Sponsored content 

HPE information Governance solutions: controle over uw data

Door datagroei, hogere gebruikerseisen en regelgeving wordt datamanagement een steeds grotere uitdaging. En dat terwijl uw bedrijfsdata ook uw waardevolste bezit is. Met de flexibele, modulaire datamanagement-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise neemt u het heft in handen en haalt u bruikbare inzichten uit uw data tegen zo laag mogelijke kosten. 

Ontdek in deze whitepaper hoe u Information Governance proactief aanpakt met maximaal voordeel en minimale kosten.

Lees hier verder.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-05-04T11:16:00.000Z Kevin Stickens


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.