Kroll Ontrack wijzigt merknaam naar Ontrack

Naamswijziging

Kroll Ontrack, het Amerikaanse dataherstelbedrijf, heeft zijn merknaam veranderd naar Ontrack. Moederbedrijf KrolLDiscovery voert de merk- en handelsnaam KLDiscovery. Deze wereldwijde naams- en merkverandering is een gevolg van de nieuwe positionering van het bedrijf in de markt. Ontrack gaat zich richten op dataherstel en KLDiscovery op ediscovery en digitale forensische diensten.

Kroll Ontrack werd in oktober 2016 overgenomen door branchegenoot LDiscovery, dat in handen is van de investeerders The Carlyle Group en Revolution Growth.

Beide bedrijven zijn al zo'n dertig jaar actief binnen hun specifieke sectoren. KLDiscovery heeft ook nog significante ervaring met de e-discovery-softwaretool Relativity, waarvan het de eerste licentiehouder is.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Sponsored content 

HPE information Governance solutions: controle over uw data

Door datagroei, hogere gebruikerseisen en regelgeving wordt datamanagement een steeds grotere uitdaging. En dat terwijl uw bedrijfsdata ook uw waardevolste bezit is. Met de flexibele, modulaire datamanagement-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise neemt u het heft in handen en haalt u bruikbare inzichten uit uw data tegen zo laag mogelijke kosten. 

Ontdek in deze whitepaper hoe u Information Governance proactief aanpakt met maximaal voordeel en minimale kosten.

Lees hier verder.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-01-09T10:43:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.