Konica Minolta in zee met documentspecialist Youston

Deal handen schudden overname

Konica Minolta kondigt een samenwerking met het Belgische IT-bedrijf Youston aan. Met dit partnership breidt Konica Minolta zijn it-dienstaanbod uit met backlog scanning, documentarchivering op lange termijn en contentextractie.

Youston is gespecialiseerd in het opslaan en toegankelijk maken van papieren archieven en in het digitaliseren van informatie. Op die manier moet waardevolle bedrijfsinformatie makkelijk bereikbaar en bruikbaar worden. Met het partnership voegt Konica Minolta backlog scanning en documentarchivering toe aan zijn portfolios Document Management Scanning en Enterprise Content Management. Belgische en Nederlandse klanten krijgen zo toegang tot een volledige documentcyclus, van productie tot archivering.  

‘Voortaan stellen Konica Minolta en Youston elkaars diensten voor aan kun klanten om hen een totaalaanbod aan te bieden’, zegt Xavier Biermez, Managing Director Konica Minolta België en Nederland. ‘Door hun kennis en expertise is Youston een uitstekende aanvulling en ondersteuning op de bestaande activiteiten van Konica Minolta. We kijken ernaar uit om op een hechte manier samen te werken en samen de toekomst tegemoet te gaan.’

Ook Youston is tevreden met de samenwerking. ‘We vullen elkaar perfect aan’, stelt Pieter Vansynghel, ceo van Youston. ‘De unieke totaaloplossingen die we samen aan ondernemingen kunnen bieden zorgen voor een kostenverlaging en een efficiëntieverhoging, zodat elke onderneming en overheid zich kan focussen op haar core business.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Sponsored content 

HPE information Governance solutions: controle over uw data

Door datagroei, hogere gebruikerseisen en regelgeving wordt datamanagement een steeds grotere uitdaging. En dat terwijl uw bedrijfsdata ook uw waardevolste bezit is. Met de flexibele, modulaire datamanagement-oplossingen van Hewlett Packard Enterprise neemt u het heft in handen en haalt u bruikbare inzichten uit uw data tegen zo laag mogelijke kosten. 

Ontdek in deze whitepaper hoe u Information Governance proactief aanpakt met maximaal voordeel en minimale kosten.

Lees hier verder.


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-28T13:24:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.