De Agile Testers starten Belgisch kantoor

België en Nederland

Het Nederlandse De Agile Testers, zoals de naam laat vermoeden gespecialiseerd in agile testing binnen softwareontwikkeling, heeft een Belgische vestiging geopend in Gent. Patrick Van Enkhuijzen zal de Belgische tak leiden.

De Agile Testers waren al geruime tijd op de Belgische markt aanwezig door het kennismaken met de (zakelijke) cultuur, het opbouwen van een relatienetwerk, het verkennen van recruteringsmogelijkheden en het uitvoeren van opdrachten bij multinationals. De aanwezigheid wordt nu concreet gemaakt door de oprichting van een eigen vennootschap.

Aan het hoofd daarvan komt Patrick Van Enkhuijzen te staan. 'De cultuur die we in Nederland hebben gecreëerd wil ik doorzetten in België’, zegt hij. ‘We zijn een informeel bedrijf dat altijd kijkt naar de kwaliteiten van de eigen medewerkers in relatie tot wat klanten van ons vragen. Wij hebben geconstateerd dat het niveau van Agile-testen verschilt van klant tot klant. Dat is in België niet anders dan in Nederland. De aanpak die wij in Nederland hanteren helpt bedrijven om stappen vooruit te maken in Agile testen, ongeacht het niveau waar ze zich bevinden. Met deze aanpak willen we ook in de Belgische markt het verschil gaan maken.'

De Agile Testers werd drie jaar geleden opgericht door Carlo van Driel en Theo Janssen. Janssen is verantwoordelijk voor de commercie binnen het bedrijf: ‘Wij mikken op de bovenkant van de Agile-testmarkt om klanten zo goed mogelijk te kunnen helpen met testvraagstukken’, zegt hij. ‘Dat kan alleen door een marketingstrategie te kiezen die gericht is op de lokale klantcultuur.’

Het bedrijf geeft ook aan dat er vanuit Duitsland interesse is in hun dienstverlening. ‘We zullen zien wat de toekomst brengt’, zegt Van Driel. ‘Langetermijn plannen maken wij niet bij De Agile Testers. Dat is niet Agile’.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-01-14T16:14:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.