Rubrik lanceert open source community Rubrik Build

Rubrik, de clouddatabeheer-specialist, lanceert Rubrik Build, een open source community waar deelnemers nieuwe applicaties, automatiseringsoplossingen en integraties aan kunnen dragen voor het vereenvoudigen van monitoring, testing, development en geautomatiseerde workflows.

Rubrik’s wil zo een levendige gemeenschap creëren rond zijn api’s, om snel te kunnen beginnen met pre-built cases, snelstart-handleidingen en integraties met populaire tooling. ‘Sinds Rubrik begon in 2014, hebben we onze producten bewust rond een api-first architectuur gebouwd’, vertelt Chris Wahl, chief technologist bij Rubrik. ‘We vinden dat onze klanten en partners Rubrik makkelijk moeten kunnen integreren in tools van derden en dat ze onze aanpak zonder veel moeite op hun omgeving moeten kunnen toepassen. Het Build-programma is ontworpen met onze klanten in het achterhoofd.' 

De open source projecten zijn onderverdeeld in drie hoofdcategorieën. Er zijn de software development kits, de codeertalen waarmee het bouwen van applicaties via Rubrik’s api’s mogelijk wordt. Daarnaast zijn er tooling integrations: tools die integreren met Rubrik om test-, ontwikkelings- of monitoringtaken eenvoudiger en efficiënter te maken. En, als derde categorie, de use cases: geautomatiseerde workflows die kunnen worden gebruikt in een omgeving om een doel te realiseren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-02-14T11:56:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.