TCS verduurzaamt Europa via innovatiehub

Tata Consultancy Services (TCS) opent een co-innovatief onderzoekscentrum in Amsterdam dat klanten helpt bij groei- en transformatietrajecten. De nadruk van deze TCS Pace Port Amsterdam ligt op de ontwikkeling van duurzame oplossingen.

TCS Pace Port Amsterdam brengt partners uit de academische wereld, overheidsinstellingen, startups en technologieleveranciers samen. In overleg met TCS-teams helpen zij Europese klanten met innovaties en bieden hen ondersteuning tijdens de fases van innovatie: ontdekken, definiëren, verfijnen en leveren. Daarnaast worden prototypes ontwikkeld.

TCS beschikt al over twee van deze innovatiehubs in New York en Tokio. Het wereldwijde netwerk moet collaboratieve experimenten, onderzoek en rapid prototyping stimuleren. De vestigingen bundelen de beste innovatiemiddelen, capaciteiten en procedures om zo versnelde resultaten te behalen. Dit biedt naar eigen zeggen een basis voor bedrijven om tot betere ideeën te komen, sneller aan creatieve oplossingen te werken en hun aandacht en inspanningen volledig te wijden aan doelgerichte zakelijke behoeften.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-05-26T11:06:00.000Z Suzanne Martens
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.