Managed hosting door True

Zes startups openen kantoor in Antwerps StartupVillage

 

Start-ups

De stad Antwerpen heeft officieel zijn StartupVillage geopend. Zes beloftevolle Antwerpse startups en een accelerator nemen voor maximum drie jaar hun intrek in een gerenoveerd pand van 3.300 vierkante meter in de binnenstad.

StartupVillage laat weten dat het vanaf de aankondiging in 2015 al op veel interesse kon rekenen. De concurrentie voor een plek was dan ook niet mals voor de geïnteresseerde bedrijven. StartupVillage biedt immers een antwoord op de nood aan betaalbare kantoorruimte midden in het stadscentrum. Om een plaats te bemachtigen in StartupVillage, hebben Playpass, Datylon, EyeSee, Senso2Me, POM en SurveyAnyPlace en de accelerator Netwerk Ondernemen dan ook een rigoureuze selectieprocedure doorstaan.

StartupVillage heeft een totale oppervlakte van 3300 vierkantenmeter, gesplitst in een voorbouw voor de zes startups en de accelerator, en een achterbouw voor onderzoek en incubatie dat vorig jaar al opende. Daar hebben imec, incubator The CoFoundry, startup CityCubes en business- en evenementenlounge De Serre al een onderdak gevonden.

Antwerpen herbergt ondertussen meer dan driehonderd startups en kan rekenen op een dicht ecosysteem van incubators, kennisinstellingen, mentoren en investeerders.

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6032256). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.