Managed hosting door True

Gemeente Wetteren zet Fleetmatics op wagenpark

 

Gemeente Wetteren gebruikt Fleetmatics voor zijn wagenpark

Fleetmatics, leverancier van fleetmanagement-oplossingen voor kmo’s, heeft de gemeente Wetteren als klant binnengehaald. Het is de eerste gemeente in België die gebruik gaat maken van de diensten van Fleetmatics.

Fleetmatics Reveal biedt fleetmanagers inzicht in voertuiglocaties, brandstofverbruik, snelheid, gereden kilometers en andere zaken die te maken hebben met medewerkers die constant op de baan zijn. Hierdoor zijn ze in staat om onder meer de CO₂-uitstoot te verminderen en de brandstofkosten te verlagen. Wetteren gaat 41 voertuigen aan de software koppelen.

‘Wetteren maakte al meer dan tien jaar gebruik van een track & trace-systeem voor haar dienstvoertuigen, maar dat systeem liet qua rapportering en prijskaartje te wensen over’, zegt Wim De Jonghe, coördinator van de Technische Dienst van Wetteren.

‘Na een marktbevraging en heel wat opzoekingswerk klopten we aan bij Fleetmatics. Dat kwam als beste voor ons uit de bus op het vlak van rapportering, overzicht, diensten en prijs. Voor meer technische zaken, zoals het koppelen van de gegevens van een externe brandstofleverancier aan het systeem, voorziet Fleetmatics opleidingen. We weten nu exact hoeveel we per maand betalen per voertuig, zonder bijkomende kosten, zodat het perfect is te budgetteren.’

Fleetmatics is een wereldwijd opererend bedrijf dat deel uitmaakt van de Verizon-groep. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6048847). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.