Oracle België opent Cloud Experience Center

Oracle België Cloud Experience Center Opening

Oracle België heeft zijn nieuwe Cloud eXperience Center geopend. Dat gebeurde in aanwezigheid van Alexander De Croo, minister van Digitale Agenda. Vanaf nu kan iedereen er innovatieve technologieën ervaren en zien op welke manier digitale transformatie bedrijven beïnvloedt.

In het Cloud eXperience Center in het Vilvoordse hoofdkwartier van Oracle worden opkomende, nieuwe cloud-technologieën gedemonstreerd. Blockchain, chatbots, machine learning en artificial intelligence zijn maar enkele voorbeelden. De getoonde toepassingen zullen ook regelmatig veranderen.

‘Iedereen heeft het steeds vaker over nieuwe technologieën, maar het is niet altijd even makkelijk om de impact ervan te vatten, ook al bestaan sommige al enkele jaren’, zegt Jan Ronsse, managing director Oracle BeLux. ‘De reden waarom iedereen er vandaag over praat, is dat we nu zo’n enorme hoeveelheid data bereikt hebben dat er slimme computers nodig zijn om al die gegevens te verwerken. Hier komen de voordelen van artificial intelligence aan de oppervlakte. Een ander voorbeeld zijn cryptocurrencies als toepassingsdomein van blockchain. Door onze bezoekers te tonen hoe technologieën kunnen worden toegepast, demonstreert Oracle het potentieel ervan. En dat kunnen bedrijven dan weer in hun voordeel gebruiken.’

Het Cloud Experience Center bevindt zich aan de receptie van Oracle België, zodat alle bezoekers er een kijkje kunnen nemen. Geïnteresseerde bedrijfsleiders kunnen ook op afspraak langskomen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-02-23T10:46:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.