Managed hosting door True

Colt en Cisco ronden vernieuwing Colt IQ-netwerk af

 

servers datacenter

Colt Technology Services en Cisco hebben de vernieuwing van Colts pan-Europese, Amerikaanse en Aziatische datanetwerk afgerond. Het Colt IQ Netwerk biedt nu meer diversiteit in connectiviteitsdiensten met een hoge bandbreedte.

In december 2016 startten Cisco en Colt met grote 100 Gbps-upgrade van het Colt IQ-netwerk om snelle connectiviteit te kunnen leveren voor de applicaties van haar klanten. Het maakt gebruik van end-to-end segmentroutering om het runnen van het netwerk te vereenvoudigen en te automatiseren en de kosten ervan te verlagen.

De toegepaste EVPN-technologie biedt een uniform control plane protocol (Border Gateway Protocol - BGP) voor alle diensten, inclusief Layer 2 en Layer 3 VPN. Verder maakt het snellere convergentietijden mogelijk. Segment routing wordt toegepast om de complexiteit van het netwerk te verminderen omdat er minder protocollen nodig zijn. Dit stelt serviceproviders in staat om veel sneller oplossingen met hoge bandbreedte te leveren.

Colts IQ-netwerk verbindt ruim achthonderd datacentra wereldwijd met zowel grootzakelijke als wholesale-klanten in Europa, Azië en de VS.

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6337791). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.