Colt en Cisco ronden vernieuwing Colt IQ-netwerk af

servers datacenter

Colt Technology Services en Cisco hebben de vernieuwing van Colts pan-Europese, Amerikaanse en Aziatische datanetwerk afgerond. Het Colt IQ Netwerk biedt nu meer diversiteit in connectiviteitsdiensten met een hoge bandbreedte.

In december 2016 startten Cisco en Colt met grote 100 Gbps-upgrade van het Colt IQ-netwerk om snelle connectiviteit te kunnen leveren voor de applicaties van haar klanten. Het maakt gebruik van end-to-end segmentroutering om het runnen van het netwerk te vereenvoudigen en te automatiseren en de kosten ervan te verlagen.

De toegepaste EVPN-technologie biedt een uniform control plane protocol (Border Gateway Protocol - BGP) voor alle diensten, inclusief Layer 2 en Layer 3 VPN. Verder maakt het snellere convergentietijden mogelijk. Segment routing wordt toegepast om de complexiteit van het netwerk te verminderen omdat er minder protocollen nodig zijn. Dit stelt serviceproviders in staat om veel sneller oplossingen met hoge bandbreedte te leveren.

Colts IQ-netwerk verbindt ruim achthonderd datacentra wereldwijd met zowel grootzakelijke als wholesale-klanten in Europa, Azië en de VS.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-04-13T11:07:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.