Sioux opent derde Belgisch kantoor in Leuven

Sioux kantoor Leuven

Het van oorsprong Nederlandse engineeringbedrijf Sioux heeft zijn derde Belgische kantoor geopend. Dat staat op het bedrijventerrein in Haasrode, nabij Leuven.

De uitbreiding is nodig om de verdere groei van Sioux te faciliteren en een betere invulling aan de ambities van het bedrijf te geven, zo geeft het bedrijf aan in een persbericht. Sioux heeft naast dit kantoor ook Belgische vestigingen in Gent en Herentals.

‘Onze vestiging in Leuven wordt belangrijk in het bedienen van de regio Leuven - Vlaams-Brabant en Brussel/Zaventem’ aldus Filip Eykens, managing director van de Sioux vestigingen in België. ‘Al meer dan vijftien jaar zijn we actief in deze regio. In de huidige krappe arbeidsmarkt is het ook een slimme zet: wees aanwezig in de regio waar (potentiële) medewerkers zitten, zoals de universiteit en Groep T.’

Sioux heeft ondertussen de eerste klanten en medewerkers al mogen ontvangen in het nieuwe kantoor voor een gespecialiseerde Linux-training. Naast werkkantoor zal de ruimte ook gebruikt worden voor het geven van technische trainingen.

Sioux heeft vijftien vestigingen in zeven landen. In totaal heeft het bedrijf zowat zeshonderd mensen op de loonlijst staan, voornamelijk ingenieurs.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-05-07T14:14:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.