Davy Kestens ceo af bij Sparkcentral

Twitter

Sparkcentral heeft de Amerikaan Joe Gagnon benoemd als nieuwe ceo van de onderneming. Hij vervangt daarmee de Vlaming Davy Kestens, de man die het bedrijf bijna zeven jaar geleden oprichtte.

De dertigjarige Kestens blijft wel nog lid van de raad van bestuur van Sparkcentral maar zal de dagelijkse leiding dus aan Gagnon overlaten. Die was voorheen chief customer officer bij Aspect Software. Hij werkte eerder ook bij Penn Foster, e-Dialog en Exit41.

‘De customer support-markt staat voor significante groei en ik ben bijzonder enthousiast om in dit tijdperk de rol van ceo op te nemen’, zo laat Gagnon weten op de website van Sparkcentral. ‘We hebben een getalenteerd team bij Sparkcentral dat gefocust is op innovatie in message based-software en we zijn op weg om het marktleiderschap op te nemen.’

Sparkcentral werd in 2011 door Kestens opgericht samen met de Amerikaan Matthew Finneran. Het bedrijf begon onder de naam Twitspark en concentreerde zich in de begindagen vooral op Twitter als klantencommunicatiekanaal. Het bedrijf haalde vele miljoenen dollars zaaikapitaal op, onder meer de Limburgse Investeringsmaatschappij was een van de geldschieters. Op het klantenrooster van Sparkcentral staan kleppers als Uber, Delta Airlines en T-Mobile.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-05-15T09:41:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.