Managed hosting door True

Davy Kestens ceo af bij Sparkcentral

 

Twitter

Sparkcentral heeft de Amerikaan Joe Gagnon benoemd als nieuwe ceo van de onderneming. Hij vervangt daarmee de Vlaming Davy Kestens, de man die het bedrijf bijna zeven jaar geleden oprichtte.

De dertigjarige Kestens blijft wel nog lid van de raad van bestuur van Sparkcentral maar zal de dagelijkse leiding dus aan Gagnon overlaten. Die was voorheen chief customer officer bij Aspect Software. Hij werkte eerder ook bij Penn Foster, e-Dialog en Exit41.

‘De customer support-markt staat voor significante groei en ik ben bijzonder enthousiast om in dit tijdperk de rol van ceo op te nemen’, zo laat Gagnon weten op de website van Sparkcentral. ‘We hebben een getalenteerd team bij Sparkcentral dat gefocust is op innovatie in message based-software en we zijn op weg om het marktleiderschap op te nemen.’

Sparkcentral werd in 2011 door Kestens opgericht samen met de Amerikaan Matthew Finneran. Het bedrijf begon onder de naam Twitspark en concentreerde zich in de begindagen vooral op Twitter als klantencommunicatiekanaal. Het bedrijf haalde vele miljoenen dollars zaaikapitaal op, onder meer de Limburgse Investeringsmaatschappij was een van de geldschieters. Op het klantenrooster van Sparkcentral staan kleppers als Uber, Delta Airlines en T-Mobile.

Dit artikel is afkomstig van Computable.be (https://www.computable.be/artikel/6357116). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.