Nieuw hoofd organization & performance management bij BDO

carriere

Peter Sarasyn krijgt bij BDO de leiding over een Belgisch team van gedreven experts op vlak van strategie, (digitale) transformatie en performance analytics.

Peter Sarasyn vervoegde BDO Advisory in september 2017 als partner. Vandaag neemt hij de fakkel over van Johan De Cooman om bedrijven te helpen groeien in tijden van disruptie. Dat doet hij in zijn nieuwe functie als hoofd organization & performance management. Hij rapporteert aan Alexandre Streel, hoofd van BDO Advisory en lid van het directiecomité van BDO België.

Peter Sarasyn studeerde af als handelsingenieur en behaalde een post-master Informatietechnologie. Hij startte zijn carrière bij KPMG in audit & assurance en werd er directeur van Advisory. Vervolgens werd hij managing director van RGP (eerder onderdeel van Deloitte & Touche LLP en nadien Nasdaq-beursgenoteerd) in diverse Europese landen. Hij bouwde er het departement Advisory uit voor RGP in Europa.

Sarasyn kijkt er alvast naar uit om bedrijven te helpen ‘digital ready’ te worden: 'Disruptieve technologieën bieden bedrijven nieuwe mogelijkheden om hun (digitale) business te laten groeien. Maar ook de verwachtingen van klanten stijgen. Dat maakt dat bedrijven ook meer data-gedreven bedrijfsmodellen zullen moeten ontwikkelen. BDO gaat bedrijven helpen bij die zoektocht naar meer performantie.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-05-17T09:40:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.