N-Auth wint Brusselse Fujitsu Labs Battle

n-Auth wint Fujitsu Labs Battle

De zes startups Juru, N-Auth, Blockchain Studio, Hey, Binderz en D.work, kregen de mogelijkheid om hun innovaties aan meer dan driehonderd van Fujitsu's belangrijkste klanten en partners voor te stellen. N-Auth uit Leuven kwam als winnaar uit de bus. In november mogen zij tijdens het Fujitsu Forum meedoen aan de internationale startup-competitie.

De wereldtournee 2018 van Fujitsu draaide dit jaar rond ‘co-creatie voor succes’. De gezamenlijke ambitie was daarom om de klanten van Fujitsu te laten samenwerken met startups. De zes geselecteerde teams van ondernemers, onderdeel van het netwerk Hive Brussels, deden hun best om de bezoekers te overtuigen van hun ideeën en oplossingen op basis van nieuwe technologieën zoals internet of things (IoT), kunstmatige intelligentie, robotic processing automation (rpa) en blockchain voor te stellen. Ze kregen elk vijf minuten om het publiek en de jury te overtuigen van het potentieel van hun innovatie.

Na de stemronde kwam N-Auth uit de bus als beste startup. Het bedrijf maakt oplossingen om beveiliging met twee factor-authenticatie zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Zij worden uitgenodigd om op het Fujitsu Forum in München (in november) om deel te nemen aan de internationale startup awards-wedstrijd. 

Jens Hermans, ceo van N-Auth: ‘Wij zijn erg blij dat we deze publieksaward in ontvangst mogen nemen en onze oplossing ook tijdens het Fujitsu Forum in München mogen voorstellen. We zien dat er steeds meer interesse is in beveiliging van gevoelige data, zoals persoonsgegevens. Maar wij zorgen er ook voor dat dit op een gebruiksvriendelijke manier kan zodat de gebruikservaring positief is. Dat is net wat wij met N-Auth doen: technologie combineren met gebruiksgemak om zo tot sluitende authenticatie te komen.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-11T10:30:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.