Isabel Group neemt ClearFacts over

Isabel Group kondigt de overname aan van ClearFacts, een digitaal samenwerkingsplatform voor accountantskantoren en hun klanten. ClearFacts vereenvoudigt en stroomlijnt de boekhouding door het digitaliseren van documenten, processen en betalingen en maakt digitale samenwerking in de boekhouding mogelijk. Het managementteam van ClearFacts blijft aan boord.

Isabel Group beschikt reeds over verschillende oplossingen die digitaal boekhouden mogelijk maken, zoals e-facturering, elektronische bankafschriften, elektronische sociale zekerheidsdocumenten, digitale handtekeningen en betalingen met behulp van Isabel 6, het grootste Belgische multibancaire platform dat door 27.000 bedrijven wordt gebruikt. ‘De combinatie van die oplossingen met ClearFacts zal samenwerking op het gebied van digitale boekhouding binnen het bereik brengen van elk accountantskantoor, met de digitalisering van papieren documentenstromen en bedrijfsprocessen als resultaat’, klinkt het in een persbericht.

De ClearFacts-oplossing biedt een portaal waarop facturen in eender welke bestandsindeling kunnen worden ontvangen, goedgekeurd en betaald. Het platform consolideert ook het invoeren van facturen via allerlei kanalen en bestandsindelingen, zoals Peppol, Dropbox, CodaBox en Zoomit, of op papier, met behulp van tekstherkenning en het genereren van boekhoudstelsels.

Momenteel integreert ClearFacts met zes van de grootste boekhoudsoftwarepakketten die worden gebruikt door 85 procent van de Belgische accountants. Isabel Group zal de verdere expansie van het partner-ecosysteem van ClearFacts ondersteunen met extra oplossingen die toegespitst zijn op facturering en verslaggeving door het management, terwijl de bestaande allianties met boekhoudsoftwarepartners worden versterkt.

Begin 2019 zullen ClearFacts en CodaBox – een dochteronderneming van Isabel Group – een geïntegreerde oplossing introduceren die de digitale boekhoudsamenwerking vergemakkelijkt. Die oplossing zal een digitale inbox maken voor elke accountant en zijn kmo-klanten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-11-20T16:52:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.