EY België neemt consultant VODW Brussels over

EY België (het vroegere Ernst & Young) neemt VODW over, een Brusselse consultant gespecialiseerd in innovatie en digitale transformatie. VODW werkt vooral voor telecom-, nuts- en financiële sector. De zestien medewerkers gaan verder onder de naam EY VODW.

VODW Brussel werd in 2010 door Frie Pétré en Simon Anthonis opgericht. Deze acquisitie volgt op andere gelijkaardige overnames van EY, zoals VODW in Nederland en Krios Solutions (gespecialiseerd in SAP, advies en implementatie).

‘Deze overname is opnieuw een strategische transactie voor EY’, zegt ceo Patrick Rottiers. ‘Onze Belgische adviesdiensten maken een organische groei door, maar we zoeken ook naar mogelijkheden voor externe groei. Vooral bedrijven die innovatief zijn en over een grote talentpool beschikken, zoals VODW. Als ‘EY VODW’ breiden we onze dienstenverlening op het vlak van klantgericht innovatie en digitale transformatie uit.’

Managing partner Simon Anthonis wordt partner van EY VODW. Bruno Aelbrecht en Lawrence Landeloos, beiden lid van het managementteam, worden Director bij EY VODW.

De expertise van VODW wordt ook geïntegreerd in het ‘wavespace innovation centre’, dat EY in 2018 in Antwerpen introduceerde. Dat omvat een designstudio, een showcaseruimte, een labo/incubator en een workshopomgeving met alle nodige faciliteiten. Naast de samenwerking met startups spitst EY Wavespace Antwerp zich ook toe op het verlenen van diensten rond agile finance, logistiek van de toeleveringsketen en cyberveiligheid.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-03-12T11:11:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.